activiteiten > zaterdagavond

Zaterdagavondtennis


Tennisbanen afhuren op zaterdagavond.

Wil je op een zaterdagavond - in de maanden van de zomertijd - een gezellig avondje tennissen met familie, vrienden, of met het werk, bel met de barcommissie of zij hieraan willen meewerken. Let wel, dit kan uitsluitend op de zaterdagavond als er géén recreantencompetitie is. De barcommissie staat die avond achter de bar en zal u van dienst zijn.

KOSTEN
Een zaterdagavond kost slechts 100 euro en je hebt daar 4 banen voor inclusief kantine en barpersoneel en exclusief consumpties.
Je moet wel tennissen. Om 23.30 uur gaat de baanverlichting uit en kan er nog wat gedronken worden op het terras of in de kantine. Om een uurtje of 1 sluiten we de tent.

Extra hapjes / buffet
Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat lekkers deze avond. Zo kunt u kiezen voor saté en of een heerlijk buffet. Dit alles wordt door de barcommissie dezelfde dag voor u gemaakt. Visschotels zijn voor onze koks geen enkel probleem. Zelfs een ijstafel behoort tot de mogelijkheden.
Uiteraard hangt aan alles wel een prijskaartje Feestavonden geven we dus niet!

Vind je het leuk om ook een keer met familie, vrienden, kennissen etc een avondje te tennissen, bel Alma Boutkan of Kees Jongerius. Zij kunnen u hier alles over vertellen. Telefoonnummers zijn te vinden op de contact-pagina

| © 2019 - quintus-tennis.nl | bezoekers totaal: 163797 | bezoekers vandaag: 43 | bezoekers online: 1 |